24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

HET TEAM

Ons team is even veelzijdig als de messenset van een sterrenchef. Een team van creatieve denkers, verhalenvertellers, social media specialisten, journalisten, brand activators en probleemoplossers. Samen lanceren we iedere dag nieuwe ideeën die werken en opvallen.

Robert Kroon
Managing Director

 

Begon bijna twintig jaar geleden met een marketing- en communicatiebureau gespecialiseerd in food & drinks. Communicatiedier pur sang, conceptueel sterk, all rounder en motivator. In zijn vrije tijd een ‘vrije vogel’, die hij als vogelgids ook bekijkt en bewondert.

Martin Bakker
Senior business analist

 

Hij is een echte bèta-man tussen de alfa-mensen. Hij analyseert de resultaten van PR-campagnes, meet de online activiteiten en rapporteert deze aan onze opdrachtgevers. Hij is een denker en maakt van communicatie een meetbaar vak. Martin is ook heer en meester in de sneeuw. In zijn jonge jaren was hij skileraar en ja, al zijn vrouwelijke leerlingen waren verliefd op hem. Hij is goed in de slalom en dat is ook handig in zijn werk.

Sally Snoeijink
PR Executive

 

Van stagiair naar volwassen PR-medewerker. Sally heeft alle stappen bij Kroon op het Werk doorlopen. Ze is een briljant organisator, weet haarfijn hoe je bloggers kunt motiveren en weet plannen om te zetten in daden. Haar liefde voor avocado’s is ongekend, ze eet ze dagelijks. Ze is in haar vrije tijd ook een echte food-lover. Neemt ideeën uit haar vrije tijd mee naar het werk en maakt van haar werk haar hobby.

Fabiana van de Paverd
Eindredacteur

 

Onze linguïst zet de puntjes op de i en heeft een groot oog voor details. Ze is taalkundig zeer bekwaam. Naast haar werk als eindredacteur is ze een fervent theeliefhebber – ze drinkt het bijna dag en nacht. Het brengt Fabiana tot rust en dat heeft ze nodig in haar werk.

Ton van Veen
Creative Director

 

Reclameman en bekroond met vele prijzen uit de reclamewereld. Hij heeft zijn draai gevonden in de wereld van food- & drinks-communicatie. Ton heeft aan de wieg gestaan van het succes van Big Green Egg. Vlijmscherp in brand activation, een creatieve alleskunner.

Marceline Geelen
Eindredacteur en copywriter

 

Gevierd eindredacteur bij vrouwenbladen. Bij ons eindredacteur en vertaler Frans, Duits en Engels. Woordkunstenaar. Gaat voor de volle honderd procent als het gaat om mooie teksten met een snelle, toegankelijke stijl van schrijven.

Juliette de Swart
Journalist

 

Als het gaat om het schrijven van webteksten, social media-uitingen en doeltreffende PR-plannen, slaat ze de spijker op de kop. Ooit begonnen als journalist bij Het Parool, maar is nu al meer dan tien jaar een belangrijke spil bij Kroon op het Werk. Daarnaast heeft Juliette heeft een neus voor nieuwe wijnen, een echte wijnkenner en genieter.

Joost Verhagen
Marketing (Strategie) en Salesmanagement

 

Joost Verhagen is sinds 2016 lid van de strategy advisory board van Kroon op het Werk. Hij staat ons bij met kennis en kunde op het gebied van marketingvraagstukken en salesgerelateerde issues. Zowel nationaal als internationaal. Onze klanten maken, waar nodig, dankbaar gebruik van de marketingexpertise van Verhagen.

 

Hij kan nu al terugblikken op een glansrijke marketingcarrière bij diverse opdrachtgevers in de wereld van food. Zo bekleedde hij op managementniveau marketing- en salesfuncties bij: Wessanen, Jumbo, VandeMoortele, RedStar, Anova,, Klaas Puul en zeer recent John West. Joost is een ware levensgenieter en een mensenmens. En… hij is een groot fan van PSV.

Teddy

 

Kantoorhond Teddy is onze mascotte. Ze begroet iedere bezoeker van ons pand persoonlijk. Ze is altijd blij en de bindende factor. Natuurlijk heeft ze op ons kantoor een goede smaak ontwikkeld. Oh ja, en ze wil graag worden geaaid.