24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

HET TEAM

Ons team is even veelzijdig als de messenset van een sterrenchef. Een team van creatieve denkers, verhalenvertellers, social media specialisten, journalisten, brand activators en probleemoplossers. Samen lanceren we iedere dag nieuwe ideeën die werken en opvallen.

Robert Kroon
Managing Director

 

Begon bijna twintig jaar geleden met een marketing- en communicatiebureau gespecialiseerd in food & drinks. Communicatiedier pur sang, conceptueel sterk, all rounder en motivator. In zijn vrije tijd een ‘vrije vogel’, die hij als vogelgids ook bekijkt en bewondert.

Anne-Ruth Dekker
Senior PR Executive

 

PR-vrouw in hart en nieren. Goede netwerker. Bedenker van vele succesvolle PR-acties en -events. Is zelf ook foodblogger en amateurkok. Een foodie met gevoel voor beeld en taal. Anne-Ruth houdt er van om in Frankrijk brocanterieën af te struinen en antieke serviezen te kopen. Haar huis staat dan ook bol van bordjes en kopjes.

Sally Snoeijink
Junior PR Executive

 

Van stagiair naar volwassen PR-medewerker. Sally heeft alle stappen bij Kroon op het Werk doorlopen. Ze is een briljant organisator, weet haarfijn hoe je bloggers kunt motiveren en weet plannen om te zetten in daden. Haar liefde voor avocado’s is ongekend, ze eet ze dagelijks. Ze is in haar vrije tijd ook een echte food-lover. Neemt ideeën uit haar vrije tijd mee naar het werk en maakt van haar werk haar hobby.

Martin Bakker
Senior business analist

 

Hij is een echte bèta-man tussen de alfa-mensen. Hij analyseert de resultaten van PR-campagnes, meet de online activiteiten en rapporteert deze aan onze opdrachtgevers. Hij is een denker en maakt van communicatie een meetbaar vak. Martin is ook heer en meester in de sneeuw. In zijn jonge jaren was hij skileraar en ja, al zijn vrouwelijke leerlingen waren verliefd op hem. Hij is goed in de slalom en dat is ook handig in zijn werk.

Jessica Buijsman
Vormgeving en video editing

 

Jessica is onze vormgever en kan snel en doeltreffend op haar Apple ontwerpen. Van eenvoudige digitale brochures tot ingewikkelde grafische concepten. Ze is ijzersterk in (bewegend) beeld en echt een digitaal mens van deze tijd.

Ton van Veen
Creative Director

 

Reclameman en bekroond met vele prijzen uit de reclamewereld. Hij heeft zijn draai gevonden in de wereld van food- & drinks-communicatie. Ton heeft aan de wieg gestaan van het succes van Big Green Egg. Vlijmscherp in brand activation, een creatieve alleskunner.

Marceline Geelen
Eindredacteur en copywriter

 

Gevierd eindredacteur bij vrouwenbladen. Bij ons eindredacteur en vertaler Frans, Duits en Engels. Woordkunstenaar. Gaat voor de volle honderd procent als het gaat om mooie teksten met een snelle, toegankelijke stijl van schrijven.

Juliette de Swart
Journalist

 

Ooit begonnen als journalist bij Het Parool, is ze nu al meer tien jaar een belangrijke spil bij Kroon op het Werk. Als het gaat om het schrijven van webteksten, social media-uitingen en doeltreffende PR-plannen, slaat ze de spijker op de kop. Wijnkenner en genieter met heeft een neus voor nieuwe wijnen.

Manon van Duren
Junior communicatieadviseur

 

Manon volgt de hbo-opleiding Business Studies en past haar kennis en kunde toe bij ons communicatiebedrijf. Ze is niet te beroerd om een extra pas te zetten, is breed inzetbaar en nergens bang voor. Telefoneren met journalisten en bloggers gaat haar goed af. Een jong talent met ongekende mogelijkheden. Ze is een shopaholic en geniet van mooie kleding en schoenen. Al haar zuurverdiende geld gaat op aan lekker winkelen. En niet alleen online want fysieke winkels genieten haar voorkeur.

Fabiana van de Paverd
Eindredacteur

 

Onze linguïst zet de puntjes op de i en heeft een groot oog voor details. Ze is taalkundig zeer bekwaam. Naast haar werk als eindredacteur is ze een fervent theeliefhebber – ze drinkt het bijna dag en nacht. Het brengt Fabiana tot rust en dat heeft ze nodig in haar werk.

Teddy

 

Kantoorhond Teddy is onze mascotte. Ze begroet iedere bezoeker van ons pand persoonlijk. Ze is altijd blij en de bindende factor. Natuurlijk heeft ze op ons kantoor een goede smaak ontwikkeld. Oh ja, en ze wil graag worden geaaid.