24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

HET TEAM

Ons team is even veelzijdig als de messenset van een sterrenchef. Een team van creatieve denkers, verhalenvertellers, social media specialisten, journalisten, brand activators en probleemoplossers. Samen lanceren we iedere dag nieuwe ideeën die werken en opvallen.

Robert Kroon
Managing Director

 

Begon iets meer dan 20 jaar geleden met een marketing- en communicatiebureau gespecialiseerd in food & drinks. Communicatiedier pur sang, conceptueel sterk, all rounder en motivator. In zijn vrije tijd een ‘vrije vogel’, die hij als vogelgids ook bekijkt en bewondert.

Sally Snoeijink
PR Executive

 

Van stagiair naar volwassen PR-medewerker. Sally heeft alle stappen bij Kroon op het Werk doorlopen. Ze is een briljant organisator, weet haarfijn hoe je bloggers kunt motiveren en weet plannen om te zetten in daden. Haar liefde voor avocado’s is ongekend, ze eet ze dagelijks. Ze is in haar vrije tijd ook een echte food-lover. Neemt ideeën uit haar vrije tijd mee naar het werk en maakt van haar werk haar hobby.

Anouk Appelman
Social media specialist

 

Anouk is de social media specialist binnen ons team. Ze weet als geen ander hoe de verschillende platformen in elkaar zitten en hoe je ze doeltreffend in kunt zetten. Bovendien weet ze als geen ander hoe je de resultaten van social media kunt meten.

 

Ze is dol op koken én lekker eten: Regelmatig test ze  recepten uit die ze tegen komt op social media

Fabiana van de Paverd
Eindredacteur

 

Onze linguïst zet de puntjes op de i en heeft een groot oog voor details. Ze is taalkundig zeer bekwaam. Naast haar werk als eindredacteur is ze een fervent theeliefhebber – ze drinkt het bijna dag en nacht. Het brengt Fabiana tot rust en dat heeft ze nodig in haar werk.

Juliette de Swart
Journalist

Als het gaat om het schrijven van webteksten, social media-uitingen en doeltreffende PR-plannen, slaat ze de spijker op de kop. Ooit begonnen als journalist bij Het Parool, maar is nu al meer dan tien jaar een belangrijke spil bij Kroon op het Werk. Daarnaast heeft Juliette heeft een neus voor nieuwe wijnen, een echte wijnkenner en genieter.

 

Ze is dol op koken én lekker eten: Regelmatig test ze  recepten uit die ze tegen komt op social media

Teddy

 

Kantoorhond Teddy is onze mascotte. Ze begroet iedere bezoeker van ons pand persoonlijk. Ze is altijd blij en de bindende factor. Natuurlijk heeft ze op ons kantoor een goede smaak ontwikkeld. Oh ja, en ze wil graag worden geaaid.

Nieuwe stagiair

Kroon op het Werk  is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons gaat verrassen met zijn of haar inzichten en denkvermogen.

Een stagiair(e) van Kroon op het Werk  is WO- of HBO-student en heeft als belangrijkste taak het hands-on ondersteunen van het projectteam bij het uitvoeren van uiteenlopende projecten. De vaste taak die hierbij hoort is het doen van onderzoek voor mooie merken. Jij moet ook aanvoelen welke media of influencers interessant zijn en hoe we een passende en effectieve connectie kunnen maken voor het merk. Denk ook aan het organiseren van evenementen of begeleiden van productintroducties.

Durf jij het aan?

Schrik je er niet voor terug je mouwen op te stropen en wil jij graag diverse projecten in de PR-praktijk tot leven zien komen? Ben je nieuwsgierig en heb je affiniteit met het nieuws, PR en nieuwe media? Solliciteer dan gauw naar een plek. Stuur jouw reactie samen met je cv naar robert@dekroonophetwerk.nl

Periode: 2023/2024