24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Pak deze kerstkans!

Vier keer per jaar versturen we dé Foodybox met nieuwe, bijzondere of gewoon hele lekkere producten naar honderd geselecteerde food- en lifestylebloggers. Daarnaast gaat de waardevolle box naar vijftig culinaire en lifestyle redacties van kranten en tijdschriften.

We versturen ook 1 keer per jaar een Sustainable box, deze richt zich op producten en influencers met een gezonde blik op duurzaam eten en drinken. Met succes! De Foodybox en de Sustainable box hebben zich de afgelopen 10 jaar dubbel en dwars bewezen. Vraag naar business cases.

Pak deze kerstkans!

Meedoen met Foodybox kerst betekent: ontketen een feestelijke hausse aan publicaties online en offline

 

Word een ster in de Foodybox kerst, de best renderende box van het jaar. 150 redacteuren en influencers ontvangen deze feestelijke doos rechtstreeks op hun huisadres.

 

Ze creëren een buzz met stories, postings, recepten, reels, TikToks en meer! De geschreven pers maakt onweerstaanbare artikelen over jouw product/merk.

 

Doe je mee met de Foodybox kerst dan krijg je een gepersonaliseerde video en een redactioneel stuk in Levensmiddelenkrant. Bereik supermarktprofessionals met jouw merkactivatie! En na 3 maanden een complete effectrapportage. Zelfs de kerstman is fan van de Foodybox.

Nog maar 4 plekken beschikbaar, dus haast je!

Alle deelnemers van de Foodybox krijgen een advertorial in het vakblad Levensmiddelenkrant

De Levensmiddelenkrant wordt goed gelezen door inkopers, categorymanagers en andere influentials in de retailbranche. Jouw advertorial levert een positieve bijdrage in de trade marketing.

 

#foodyboxkerst #foodyboxkroonophetwerk #decemberhause #brandactivatie

Facts:

 

  • Foodybox kerst ’23 wordt verzonden op 6 december

 

 

  • Foodybox kerst ’23 wordt gekoeld verzonden

 

 

  • Deelnamekosten slechts: €3.950

Reserveer nu