De participanten

Wijnproducenten- en foodproducenten uit Castilla y León geven acte de présence op dit bijzondere evenement. Een deel van hen is nog op zoek naar een importeur in Nederland. De proeverij is uitsluitend bedoeld voor de wijnhandel, pers, foodprofessionals, social influencers en horeca/sommeliers.

 

Ontdek en proef de Spaanse passie. Alle deelnemers nemen hun beste producten mee uit Castilla y Leon. Dat moet je ervaren.

 

Op deze pagina vind je de deelnemers van het evenement.

Resalte

Bodegas Resalte de Penafiel 

Sinds de oprichting heeft Bodegas Resalte de filosofie aangenomen om heerlijke wijnen te maken door ultramoderne wijnbereiding te combineren met traditionele methoden in de wijngaarden om moderne, complexe en uitgebalanceerde wijnen te maken. De wijnen zijn 100% gemaakt met de Tempranillo-variëteit, afkomstig uit het gebied, waaruit ze voortreffelijke fruittonen extraheren die elk van de wijnen markeren met zijn eigen identiteit.

Protos-Logo

Protos Bodega Ribera del Duro de Penafiel

Protos werd opgericht in 1927, toen 11 wijnbouwers met een gemeenschappelijke droom mooie flessenwijnen maken in dit vergeten wijngebied met een groot potentieel. De naam Protos komt van het Griekse woord Proto, wat eerste, oorsprong, essentie betekent, en is waar omdat het de eerste commercialiserende wijnmakerij in de Ribera del Duero was.

Bodegas Malacuera

In het hart van Ribera del Duero in Valladolid, in de stad Castrillo de Duero, ligt onze kleine familiewijnmakerij. Het werd opgericht door drie vrienden – nu partners – die, na 25 jaar wijn maken voor eigen consumptie in ondergrondse kelders uit de 17e eeuw, op een dag besloten om wijn te gaan maken met de D.O. Ribera del Duero. Carlos, Cesar en David werden verliefd op Tempranillo en Albillo, perfect voor het maken van Clarete, maar ook op de rode druiven van de eeuwenoude Tinto Fino-wijngaarden die ons gebied beroemd hebben gemaakt.

Logo Bodegas el Inicio

Bodegas el Inicio 

Bodegas El Inicio werd in 2013 gevestigd in Peñafiel (Ribera del Duero D.O.) door drie vrienden, Alfonso, Luis en Angel Luis, die afkomstig waren van een grote Ribera-wijnmakerij en hun eigen wijnen wilden maken, met de nadruk op kwaliteit en elegantie.

We hebben allemaal een vast doel: wijnen maken waarvan je geniet en die je positieve gevoelens bezorgen. Het is onze vaste taak om op zoek te gaan naar druiven van topkwaliteit, zodat we daarna unieke wijnen kunnen maken, passend bij de huidige smaak van de hedendaagse consument die van simpele dingen houdt

Bodegas Balbas

Bodegas Balbás werd geboren in 1777 en is sindsdien overgegaan van vader op zoon. Vandaag de dag wordt het nog steeds beheerd en geleid door de zesde generatie van de familie Balbás. Oprichter, samen met acht andere wijnmakerijen, van de oorsprongsbenaming Ribera del Duero, het is een klassieke, elegante maatstaf met een geweldige persoonlijkheid die internationale erkenning heeft gekregen.

LOGOTIPO SINFORIANO BODEGAS

Bodegas Sinforiano

De wijngaard wordt gerund door de zonen van Sinforiano en Daniela die het in 1966 hebben opgericht. De nieuwe generatie heeft belangrijke wijzigingen aangebracht in het bedrijf met behoud van de familietraditie. Bodegas Sinforiano heeft zich er ook toe verbonden het milieu op alomvattende wijze te respecteren. Dit omvat de installatie van een afvalverwerkingsstation met fytobehandeling, met planten als enige zuiverende elementen en volledig zonder het gebruik van chemische producten.

Bodegas Bigardo

Bodegas Bigardo is een wijnmakerij opgericht in 2016, hier in Toro. We maken wijn… geen andere wijn, gewoon logische wijn… op onze manier.

Uitgebreide controle van het hele proces van de wijngaard tot het glas. Verschillende kleuren krijgen van onze druiven TITA DE TORO (No Tempranillo). Gemaakt op het terrein.”

 

 

Bodegas Frontaura

Nexus & Frontaura werd opgericht in 1840 met de eerste wijngaarden in de Toro-regio van de familie Gonzalez. Ons wijnverhaal  is spannend en combineert familie met de waarden van duurzaamheid van het natuurlijke erfgoed. Dit beheren (de wijngaard) wij met respect voor het unieke karakter van onze regio’s: geduld, nederigheid en stilte.

Bodega Tierra de Aranda S.Coop

Bodega Tierra Aranda is een Spaanse wijnmakerij opgericht in 1963 als een familieproject in Aranda de Duero, Burgos. De filosofie is gebaseerd op vier fundamentele pijlers: familie, inspanning, kwaliteit en innovatie.
Daarnaast is de kwaliteit van onze producten en diensten terug te zien in ons bedrijfs-DNA, we weten niet hoe het anders moet, het is ons karakter.

Bodega Carramimbre

Bodegas Carramimbre werd in 1997 opgericht door 3 vrienden geboren in Peñafiel. De kelder bevindt zich in “de Gouden Mijl” van DO Ribera del Duero, in Peñafiel.

Sinds de geboorte van Carramimbre-wijnen, is de kwaliteit van jaar tot jaar verbeterd en hebben we verschillende onderscheidingen ontvangen in Spanje en in het buitenland om de kwaliteit van onze wijnen dag na dag te certificeren.

Tomevinos Selection

Tomevinos produceert wijnen in verschillende Spaanse DO´s zoals Bierzo DO, Ribera del Duero DO, Toro DO & Rueda DO. We brengen minder bekende druiven op de markt zoals Mencia & Godello maar ook internationale zoals Tempranillo & Verdejo

Bodegas de Alberto

Bodegas De Alberto vormen een van de meest opvallende voorbeelden van het behoud van de erfenis van de traditionele wijnproductie in ons land. In het hart van Castilla y León en de oorsprongsbenaming Rueda, zijn Bodegas De Alberto gevestigd in een oude boerderij gesticht door de religieuze Orde van de Dominicanen in de 17e eeuw, waar de oude kunst van het maken van wijn, de kennis van meerdere generaties en met in de loop van de tijd de modernste productiesystemen geïntegreerd om klanten tevreden te stellen die tegenwoordig over de hele wereld worden gedistribueerd.

Food & drinks

Spanish Rooster

Wij zijn een wijnmakerij gevestigd in Zamora, dit gebied staat bekend om zijn wijn. We werken de Premium Sangría Spaanse Haan uit en wordt op authentieke wijze gemaakt, zoals we dat kennen in het binnenland van Spanje. Deze Authentieke sangria is 100% handgemaakt en natuurlijk.

Fisan

FISAN is een familiebedrijf met een lange geschiedenis (opgericht in 1920, een honderdjarig bedrijf) dat gespecialiseerd is in een ambachtelijke productie, waarbij we traditie en oorsprong combineren om een ​​van de meest gewaardeerde Iberico Ham te verkrijgen met twee hoofdcategorieën: varkens met eikels (Bellota) en veldgevoede varkens (Cebo de Campo). Daarnaast hebben we verschillende formaten om het product aan te passen aan de behoeften van onze klanten (hammen met been, ham zonder been en handgesneden ham).

The 42 Degrees Company S.L

De enige internationale fabrikant van zelfverwarmende dranken. Warm en klaar om te genieten in 3 minuten.

Mykés Gourmet

Mykés Gourmet is gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van truffelproducten uit de provincie Soria, Spanje. We werken met de beste kwaliteit grondstoffen, geselecteerd om een unieke smaak aan onze producten te geven.

Deer Farmers Group

Deer Farmer Group project dient nu al als model voor ranchondernemers die in onze methode een geldig alternatief zien voor de traditionele veeteelt in het gebied, met steeds lagere winstmarges als gevolg van de hoge prijzen van de noodzakelijke infrastructuur, de hogere en hogere productie kosten, de lage prijzen van de zenders en de zekerheid dat de communautaire hulp op middellange of lange termijn wordt verminderd of zelfs verdwijnt.

Lacteas Zamoro

Lácteas Zamoro is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en toewijding aan de productie van rammelkschapenkaas met een moderne en traditionele productiemethoden.

Inschrijven

Inschrijven is kinderlijk eenvoudig. Vul het formulier in en stuur het naar ons toe. Wil je met een collega of bevriende relatie wilt komen, vul dan afzonderlijk van elkaar het formulier in.

 

Vergeet niet jouw mobile nummer te vermelden. Bij calamiteiten kunnen we je dan tijdig informeren.

 

Als je je aanmeldt, dan ontvang je een emailbevestiging. Een week voor het evenement, ontvang je een emailherinnering. Nieuws over het evenenement kun je op deze website vinden onder het kopje nieuws.