24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Tada! Helemaal nieuw: Lentebier met een vleugje wodka

Tada! Helemaal nieuw: Lentebier met een vleugje wodka

Mogen we aan je voorstellen: lentebock met een hint van wodka. Ja écht! De nieuwste bierontdekking uit de Zaanse brouwerij HOOP is als de eerste lentedag: een tikje fris, amberkleurig en vooral: iedereen wordt er blij van. Het geheim? Sweet Spring Bock is meer dan bier.

Hoera! Een nieuwe lentebock! En wat voor één. Uit de brouwketels van de Zaanse brouwerij HOOP komt deze lente een juweeltje: HOOP Sweet Spring Bock. Een heerlijk fris bockbier met sweet grass (ook wel bisongras genoemd). Weetje: dit is het favoriete ingrediënt van kwaliteitswodkastokers. Het geurige gras geeft de wodka een zachte smaak en een vanille touch. HOOP brouwt er iets heel nieuws van: een fris moutig bockbiertje met een vleugje toffee en vanille.

Het beste van de Zaan

Heb je ook een zwak voor producten van eigen bodem? Sweet Spring Bock komt uit de oer-Hollandse Zaanstreek. Hier worden bieren niet geproduceerd maar in kleine hoeveelheden ambachtelijk vervaardigd. En dat proef je!
Drinkdeze dorstlesser als afsluiting van een warme lentedag. Maar ook: als het regent, bij de borrel, na een dag hard werken (extra lekker) of gewoon als je er zin in hebt. Of je nu van een lekker biertje houdt of bierconnaisseur bent, deze bock is een echte people pleaser. Én bovendien een lust voor het oog. Want: net gelanceerd en nu al een nominatie voor NL Packaging Award 2019 op zak.

HOOP

HOOP-brouwerij is in 2016 geleden opgezet door een nieuwe garde biermakers. Ze zijn onafhankelijk waardoor ze hun bieren helemaal naar eigen smaak en inzicht kunnen brouwen. Het ene bier is de andere niet en iedereen heeft zo zijn favoriet. Daarom bestaat het assortiment van HOOP inmiddels uit vele verschillende bieren met ieder een eigenzinnig en puur karakter.