24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Puccini Bomboni breidt uit naar Utrecht

Puccini Bomboni breidt uit naar Utrecht

Hoera…het legendarische bonbonmerk Puccini Bomboni uit Amsterdam breekt de stad uit. Een nieuwe Puccini winkel opent in Utrecht! En wat voor één. In een van de mooiste straatjes van de stad zet deze eigenzinnige chocolatier de deuren wagenwijd open voor fans van échte chocolade. 

 

Voor chocoladeliefhebbers heeft Puccini Bomboni nauwelijks introductie nodig. Puccini mag zich volgens velen tot de beste chocolatiers ter wereld rekenen. Zaterdag 29 februari opent de allereerste winkel in Utrecht. Volgens Ivor Brinkman, managing director kon, na twee locaties in Amsterdam, Utrecht niet uitblijven. “De Domstad is levendig, kosmopolitisch en tegelijk charmant. Dat past helemaal bij Puccini Bomboni.”


 

Familiebedrijf

Puccini Bomboni is een echt familiebedrijf. Moeder Ans (rechts) en dochter Sabine (links) ontketenden 30 jaar geleden een heuse chocoladerevolutie. Hun verrassend simpele credo: Wie een bonbon eet, moet échte chocolade proeven. Hier worden de bonbons en andere chocoladecreaties nog altijd ambachtelijk met de hand vervaardigd. De dames selecteren alleen natuurlijke ingrediënten en voegen daar geen extra suikers aan toe. En dat proef je! Elk bonbon is een ware ‘chocolade-explosie’ in je mond die nog lang natrilt.

puccini familiebedrijf

 

Dessert

Puccini Bomboni is inmiddels een begrip in Amsterdam én ver daarbuiten met 85.000 klanten per jaar. Een flinke prestatie want moeder en dochter zijn volledig autodidact. Daarom doen ze alles nét even anders en experimenteren ze er vrolijk op los. Het resultaat: fantastische klassiekers én avontuurlijke combinaties zoals chocolade met rabarber, tijm en zelfs nootmuskaat. De basis voor de bonbons is slagroom en chocolade. Er komt geen boter of extra suiker aan te pas zodat de vulling een zuivere, volle en romige chocolade ganache is. Zo is iedere bonbon een waanzinnig sterk staaltje vakmanschap, een kunstwerkje an sich –bíjna zonde om op te eten.


 

Noteer 29 februari maar vast in je agenda!

Bij Puccini vertellen ze graag meer over hoe ze chocolade omtoveren tot goddelijke bonbons. Uiteraard is the proof in de eating daarom ben je van harte uitgenodigd om 29 februari tussen 09:00 en 18:00 te komen proeven in de gloednieuwe winkel. Geef in de winkel aan van welke medium je afkomstig bent en je ontvangt een leuke goodiebag!

Natuurlijk ben je ook op ieder ander moment van harte welkom in onze winkel aan de Lijnmarkt 36.