24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Ontdek het nieuwe fruitgemak: 100% FRUITMOESJES

Ontdek het nieuwe fruitgemak: 100% FRUITMOESJES

Fruit moet. Fruit is lekker. Elke dag. Alleen is fruit klaarmaken soms wel een gedoe. Servero maakt het leven makkelijk met de nieuwe 100% Fruitmoesjes. Ze zijn gemaakt van 100% fruit (moes en stukjes) en verder niets. Niente, nada, nothing. De moesjes bevatten geen toegevoegde suikers of conserveermiddelen. En de fruitmoesjes passen goed binnen de schijf van vijf. Servero maakt fruit toegankelijk. Zo kun jij of jouw kinderen op elk moment van de dag een verantwoord fruithapje nemen. De 100% Fruitmoesjes zitten in een handige sleeve van vier kuipjes. Het enige dat je nog nodig heb is een lepel en je kunt gaan smullen!

100% Fruit Momentje

Servero 100% fruitmoesjes zijn er in drie heerlijke varianten: appel, ananas en banaan of wat dacht je van appel, mango, perzik en passievrucht of lekker gewoon: peer en appel. Dus, wat denk je ervan moesje doen?

Variëren maar!

Natuurlijk zijn Servero 100% Fruitmoesjes om zo te eten, maar probeer ze ook eens als onderdeel van het dagelijkse ontbijt met (plantaardige) yoghurt en granen, als een verantwoord tussendoortje of een fruitig toetje. Voor meer recept inspiratie bezoek je de website van Servero.

Wat zit er dan in?

Nu ben je vast heel nieuwsgierig geworden wat er in deze 100% Fruitmoesjes zit. Dit hebben wij voor je onderstaand uitgeschreven. Zoals je ziet is dit een puur product zonder toegevoegde suikers of andere kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.
wit
100% Fruitmoesjes: Appel, ananas en banaan
Appel 43%, ananas 40% (puree en stukjes), banaan 16%, acerola  <1% en citroensap <1%
100% Fruitmoesjes Appel, mango, perzik en passievrucht
Appel 48%, mango 25%, perzikstukjes 20%, passievrucht sap 6%, acerola <1% en citroensap <1%
100% Fruitmoesjes Appel en peer
Peer 70% (puree en stukjes), appel 29%, acerola <1% en citroensap <1%

Moesje doen?

Servero verrast je graag met een proefpakket! Stuur een e-mail naar: info@dekroonophetwerk.nl en je ontvangt alle drie de varianten van Servero’s 100% Fruitmoesjes. Vergeet niet het afleveradres te vermelden en jouw telefoonnummer. Aanvragen kan tot en met vrijdag 30 april.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie willen dan kan je contact opnemen met de Brand Manager van Servero: Livia Heesters. Te bereiken via l.heesters@servero.nl
De 100% Fruitmoesjes zijn vanaf €1,99 verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Plus, COOP, Deen, Jan Linders, Boon’s Markt. De consumentenverkoopprijs kan per retailer verschillen.