24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Meet de nieuwe vegafavoriet: Meatless Farm

Meet de nieuwe vegafavoriet: Meatless Farm

(Wel met het risico dat je nooit meer anders wil)

Goed nieuws! Er is een new kid on the block in het vega-versvak! Voor de vegaburgers, meatballs, schnitzels en gehakt van Meatless Farm gaat zelfs de grootste carnivoor overstag. Vandaag voor het eerst verkrijgbaar in Nederland. Proef maar: zo lekker, dat stukje vlees mis je vanaf nu echt niet meer!

Oprichter Morten Toft Bech en z’n vrouw hadden een missie: koken met minder vlees en meer smaak. Dat bleek niet eenvoudig. “We merkten dat onze kinderen steeds een deel van hun eten lieten staan. Echt lekkere gerechten op tafel zetten, vol smaak en zonder vlees bleek een flinke uitdaging.” Dus gingen ze zelf aan de slag en legden de lat meteen torenhoog: “Vegaproducten moeten zo lekker zijn, dat je er echt geen vegetariër voor hoeft te zijn.”

Dat is gelukt! Vele honderden recepten komen er nu uit de keuken van Meatless Farm burgers, meatballs, gehakt, Mediterraanse worstjes, schnitzels en nuggets waarvan je blind proevend zou zeggen dat het vlees is. Met de onovertroffen smaak, bite en juicyness van vlees, maar dan 100% plantaardig en daarmee rijk aan proteïnes en vezels en laag in verzadigde vetten.Klassiekers in vega

De Engelsen noemen Meatless Farm ook wel de Tesla van de vega. Hier in Nederland staan de vegafavorieten nu al op de kaart van The Roast Room in Amsterdam – dé heilige graal van de vleesrestaurants. Chefkok en eigenaar Michiel Deenik stelde zelf proefondervindelijk vast dat de vegaburgers en meatballs niet van vlees zijn te onderscheiden: “Dit is echt waanzinnig. Eén en al smaak en het is lekker ‘juicy’. Kortom, een echte vleesbeleving. Meatless Farm staat bij ons op de menukaart en zelfs voor ”take away”.

Lekker eten op een duurzame manier!

Eens wat anders dan vlees of vis op het menu? Een paar dagen per week geen vlees of helemaal overstappen op vega? Meatless Farm smaakt goed en doet goed!
Met Meatless Farm eet je waanzinnig lekker maar ook gezond én vezelrijk. Alle producten worden bereid met ingrediënten van een collectief van boeren en worden gemaakt van peulvruchten zoals erwten. Zoals de burger op basis van erwteneiwit en vrij van soja en glutenvrij. Dat is niet alleen voedzaam maar ook goed voor milieu én dier – bij de productie ontstaat gemiddeld 95% minder CO2-uitstoot dan bij de productie van vlees.

Vega naar een volgend level

Meatless Farm is een gamechanger op het gebied van vleesvervangers. De producten zijn niet voorgekookt maar echt vers en daarmee superveelzijdig, rijk van smaak en heel gemakkelijk, net als vlees, te bereiden.

In Engeland zijn ze sinds hun eerste schreden op de vegamarkt een groot succes. Ze zijn de snelst groeiende partij op het gebied van vleesvervangers en de grote favoriet bij consumenten. Nu komen ze naar Nederland. Vanuit een gloednieuw hoofdkantoor willen ze ook ons en de rest van de wereld kennis laten maken met de lekkerste plantaardige producten.

De Meatless Farm producten zijn vanaf vandaag voor het eerst verkrijgbaar bij Crisp – de online delicatessen-supermarkt voor iedereen die van goed eten houdt.  www.crisp.nl

Het assortiment van de Meatless Farm groeit als kool. Kijk voor álle producten en de allerlekkerste recepten op www.meatlessfarm.com (één nadeel: eenmaal geproefd wil je niet meer anders)

 

The proof of the pudding is in the eating

Nieuwsgierige trek gekregen? Probeer het uit en vraag een sample aan. Stuur een mail naar anne-lotte@dekroonophetwerk.nl en wij sturen een gekoeld vegavleespakket naar je toe! Eet smakelijk.

Meer info:
meatlessfarm.com/nl/
Sophie van Kuppeveld van Meatless Farm: sophie.vankuppeveld@meatlessfarm.com
www.crisp.nl = online delicatessen-supermarkt
https://rotisserie.theroastroom.nl


 

 

Meatless Farm prijslijst
Meatless Farm ‘Gehakt’                                         € 3,49
Meatless Fam ‘Burger’                                           € 3,49
Meatless Farm ‘Bratwurst- Mediterranean’      € 3,29
Meatless Farm ‘Meatballs                                     € 3,29
Meatless Farm ‘Chickenless Schnitzel’               € 2,99
Meatless Farm ‘Nuggets’                                       € 2,99