24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Manuka honing: de basis voor een gezonde huid

Manuka honing: de basis voor een gezonde huid

‘Bee honest cosmetics’ lanceert nieuwe lijn huidproducten.

‘Bee honest cosmetics‘ brengt een nieuwe verzorgingslijn op de markt met als basisingrediënt: Manuka honing.
Manuka honing is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. De nectar van de honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel ‘tea-tree’ genoemd. Theebomen zijn bij de Australische en Nieuw-Zeelandse natuurvolken al duizenden jaren bekend door hun heilzame werking vanwege de bijzondere eigenschappen. Dit blijkt ook uit een onderzoek gedaan door de universiteit van Waikato in Nieuw-Zeeland.

Lief voor je lijf en voor de natuur

Wij hebben ons, voor Bee honest cosmetics, laten inspireren door de bij. Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten. Zij combineren met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten, liefst van biologische oorsprong, en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe. Dat voelt goed!

Jouw huid straalt

De nieuwste aanwinst van de verzorgingslijn van Bee honest cosmetics is de Manuka lijn met een handcrème en dag- en nachtcrème. Manuka honing heeft door de bijzondere eigenschappen een gunstig effect op huidproblemen. Manuka helpt de huid hydrateren, herstellen en te kalmeren. Deze honing verwerkt Bee honest cosmetics in een dag- en nachtcrème en handcrème. De crèmes zijn BDIH/COSMOS gecertificeerd *), ruiken prettig en bevatten geen palmolie.

Dag- en nachtcrème van Manuka bevat meer natuurlijke bestanddelen

De dag- en nachtcrème hydrateert en herstelt de huid. Met natuurlijke actieve ingrediënten als biologische Manuka honing, jojoba olie, vitamine E, rozemarijn- en calendula-extract. Manuka honing herstelt en verzacht. De honing zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid en trekt snel in.

Feeling is believing 

Natuurlijk kunnen wij veel vertellen maar als je het ervaart, geloof je het. Daarom bieden wij aan je de 3 producten van Bee honest cosmetics toe te sturen (beperkte voorraad). Stuur een e-mail naar office@dekroonophetwerk.nl met je NAW-gegevens en bereikcijfers. Samen met Bee honest cosmetics zorgen wij voor de rest. Let op dit aanbod geld tot 31 mei 2021
Meer informatie?
De producten van Bee honest cosmetics zijn verkrijgbaar bij: Ekoplaza, Odin en natuurvoedingswinkels. Of bezoek de website van Bee honest cosmetics.
*) COSMOS is een Europese standaard voor natuurcosmetica waar verschillende keurmerken bij zijn aangesloten: BDIH (Duitsland), Ecocert en Charte Cosmebio (Frankrijk), ICEA (Italië) en Soil Association (Groot-Brittannië).