24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Hola amigos! Hier komen de feestelijke hapjes van Los Taqueros

Hola amigos!
Hier komen de feestelijke hapjes van Los Taqueros

Olé! Geef je borrel Mexicaanse swing met de lekkerste hartige hapjes, gewoon uit eigen oven! Empanadas en nachos van Los Taqueros staan supersnel op tafel en zijn superlekker. Oven aan, hapjes erin! Si, si, zo simpel, snel en lekker is het!

De Mexicaanse keuken kennen we als rijk, vol smaak en met een beetje pit. Wie houdt er niet van! Daarom vind je vanaf nu de feestelijke hapjes van Los Taqueros in het versvak van je supermarkt.

De perfecte match

Niks feestelijker dan een warme schaal nachos met een rijke kaastopping op tafel. Hét ultieme feel good food. Doet het trouwens ook heel goed tijdens een gezellig avondje op de bank of digitale date met vrienden.
Het is écht heel simpel: strooi de kaasvlokken (mix van cheddar en Goudse) over de krakende tortillachips, plaats het met bijgeleverde aluminiumschaal en al in de oven en serveer met de tomatensalsa en frisromige limoendip.

 

Alles uit de oven

Empanadas, Zuid-Amerikaanse pasteitjes, zijn gevuld met een kruidige gehaktvulling of met gekruide kip, gebakken paprika, uitjes, een vleugje chilipeper – voor wie wel van een beetje pit houdt.

Over Signature Foods

Terwijl jij geniet zijn wij bezig met de ontwikkeling van veel meer koelverse hartige hapjes en gerechten die geïnspireerd zijn op de Mexicaanse keuken. Altijd rijk van smaak, supermakkelijk op tafel te zetten en feestelijk te presenteren, dat is Signature Foods. Bedenker en producent van veel lekkere merken waaronder HEKS’NKAAS® en Johma.


Trek in Nachos, Empanadas of gewoon allebei? Stuur een mail naar info@dekroonophetwerk.nl en we sturen een delicioso pakketje naar je toe!
Deze aanvraag geldt tot en met 31 december 2020.

PS: Als je een proefpakketje aanvraagt, vermeld duidelijk de naam van het medium, het bezorgadres en telefoonnummer i.v.m. aflevering.

Meer informatie
Bezoek onze website: www.lostaqueros.nl
Of bekijk onze Instagram– en Facebookpagina.

Contactpersoon van Los Taqueros
Nicole Zandhuis – 06 82 56 50 57
nicole.zandhuis@signaturefoods.com


 

Los Taqueros packshots.jpg
5.58 MB
 

Los Taqueros geserveerd.jpg
7.49 MB

 

Los Taqueros Empanadas gehakt.png
4.92 MB


 

Los Taqueros Empanadas kip.png
4.9 MB
Los Taqueros nacho kit.png
19.25 MB