24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

DE KLANT IS
KONING. WIJ ZORGEN
VOOR DE KROON.

Kroon op het Werk is dé PR-specialist op het gebied van food & drinks. Als echte vakspecialisten met een grote liefde voor het goede culinaire leven, creëren we iedere dag nieuws en interactie. We denken mee met onze opdrachtgevers, inspireren en beïnvloeden journalisten en social influencers. We brengen mooie producten tot leven en bouwen we aan waardevolle relaties met de media, consumenten en andere stakeholders. Altijd met de focus op meetbare resultaten die de omzet verhogen.

HET TEAM

Ons team is even veelzijdig als de messenset van een sterrenchef. Een team van creatieve denkers, verhalenvertellers, social media specialisten, journalisten, brand activators en probleemoplossers. Samen lanceren we iedere dag nieuwe ideeën die werken en opvallen.

WAT WE DOEN

Food & drinks communicatie zit in onze genen. Al onze kennis zetten wij volop voor jouw merk in om de aandacht te krijgen. Dat kan de ene keer zijn door inzet van public relations en de andere keer door een social media campagne te starten. Wij hebben de mensen en de middelen in huis om jouw merk bekender te maken en de verkoop te laten stijgen.

PR – zoveel meer dan een raak persbericht

We hebben kaas de ruimte ingeschoten, het Amsterdamse Westerpark omgetoverd tot een yogaschool, auto’s van aardappels gemaakt, taart van thee gebakken en een tomatengevecht georganiseerd. En ook: honderden producten gelanceerd, slechte publiciteit afgewend, reputaties gemanaged, het aantal likes en tweets en shares tot grote hoogte gepusht.

LEES VERDER

Niet meer weg
te denken: online

Met een relevant netwerk in Nederland én daarbuiten. kennen we blindelings de weg in de (inter)nationale online mediawereld. Zie het als een steen die we in de vijver gooien waarvan de cirkels alle uithoeken van Nederland bereiken.

LEES VERDER

Social media

Wij kennen de best practices van social media als onze broekzak. We vertalen onze communicatie- en marketingacties doeltreffend door naar de social kanalen. Hierdoor weten we niet alleen wat er onder de doelgroep leeft, maar zijn we ook daadwerkelijk onderdeel van hun belevingswereld. Zo maken we van een mooi product een geliefde, een beste vriend in elke sociale setting. On- én offline.

LEES VERDER

KLANTEN

Wij durven gerust te zeggen dat we de beste zijn in marketing en communicatie van food & drinks. Dat kunnen we bewijzen aan de hand van de lange lijst met merknamen waar wij de afgelopen tijd voor hebben gewerkt.

Crisiscommunicatie

Soms hebben we het over behoorlijk serieuze zaken. Zoals: wat te doen bij negatieve berichtgeving?

 

Bij een crisis gaan we veel verder dan communicatie. Als oprechte crisismanagers pakken we een probleem bij de wortel aan, om zo imagoschade te beperken en ervoor te zorgen dat de geloofwaardigheid weer op het oude niveau komt.

 

Omdat voorkomen natuurlijk beter is dan genezen, geven we ook trainingen in omgaan met verschillende lastige situaties waar ieder bedrijf wel eens mee te maken kan krijgen.

Voor meer info bel 06-246 109 67 Robert Kroon – 24/7

CASES

Wij zijn dé ingang naar iedere redacteur, blogger en vlogger die over food & drinks communiceert. We hebben een uitgebreid netwerk, kennen ze persoonlijk en hebben een band. Zo kunnen wij jouw merk onder de aandacht brengen.

Kroon op het Werk
heeft het VPRA
Q-certificaat

 

“Als PR- en marketingbureau zijn wij een belangrijke schakel in de communicatie van de merken die we vertegenwoordigen. Daarbij kunnen we niet zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Dat vertrouwen hebben klanten doordat ze het ervaren, maar wij vinden het ook belangrijk om het onafhankelijk te laten toetsen.” Kroon op het Werk – lid van de branchevereniging van erkende PR-bureaus VPRA – is de trotse bezitter van het kwaliteitslabel: Q-certificaat. Een garantie voor onze opdrachtgevers dat het goed zit.

 

Kijk ook eens op de website.

 

Robert Kroon, directeur Kroon op het Werk

Rechts: Eline van der Voorst