24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Het sprookje van HEKS’NKAAS® gaat verder…

Het sprookje van HEKS’NKAAS® gaat verder…

De onweerstaanbare smeerdip nu ook in een handige tube!

Wij hebben dé perfecte match voor je! Hij is koel, houdt van een feestje, maar ook van een gezellig avondje op de bank. Én, hij valt gegarandeerd in de smaak bij je vrienden en familie.
Je kunt ‘m smeren, dippen en nu ook vúllen. Want HEKS’NKAAS® heeft iets nieuws: HEKS’NKAAS® Origineel in ‘n handige tube. Leuk én makkelijk: dopje eraf en knijpen maar. Deze onweerstaanbare smeerdip met verse kruiden én – jawel – met een tikje magie. Combineer hem met een chipje en je hebt… pure aantrekkingskracht!

Zó, dat is lekker!

HEKS’NKAAS® Origineel in een tube. Hiermee maak je heel veel momenten bijzonder en lekker, én het is ook nog eens superveelzijdig…
  • Verbluf je partner met een schaaltje chipjes en HEKS’NKAAS® voor die onweerstaanbare combi: een frisromige smeerdip met de verslavende smaak van hartig.
  • De tube is ook ideaal om toefjes mee te maken. Lekker als topping op een gekookt eitje, verse tomaat of een schijfje komkommer. Eitje toch!
  • Avondje thuis voor de tv? Combineer de tube met een zak gesneden stokbrood (dat scheelt weer gedoe met kruimels). Bovendien is een tube extra fris, met zo’n afsluitbare dop.
  • HEKS’NKAAS® is de absolute favoriet bij kids: niks leuker en lekkerder dan zelf hartige ‘ijsjes’ maken van hoorntjes en een toefje HEKS’NKAAS®. En ook voor een originele traktatie draai je je hand niet meer om.

De verborgen kracht van HEKS’NKAAS®

Zie én proef HEKS’NKAAS®. Een onweerstaanbare, eigenzinnige smeerdip om vele momenten mee te betoveren. Eentje die – eenmaal ontdekt – standaard in je koelkast ligt. In de keuken van HEKS’NKAAS® ontstaan waanzinnige smaakcombinaties. Bovendien zijn alle ingrediënten écht vers, met verse roomkaas, verse prei, peterselie en knoflook. En dat proef je!
Meer weten over HEKS’NKAAS® Origineel en andere smaken: Je leest het op: www.HEKSNKAAS.nl

Nieuwsgierige trek gekregen?

Of wil je meer weten over HEKS’NKAAS®? We kunnen je nog veel meer vertellen maar je kunt beter maar gewoon beginnen met proeven. Reply op dit persbericht of stuur een mailtje naar: info@dekroonophetwerk.nl en we sturen met veel plezier gekoeld een tube naar je toe! Aanvragen kan tot en met zondag 7 maart.
Oh nog één ding! In de supermarkt herken je ‘m aan z’n groene dop. Je vindt hem in het koelvak.