24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Fitbox

Al een aantal jaren, verstuurt Kroon op het Werk eenmaal per kalenderjaar de Fitbox naar redacteuren en influencers. De Fitbox verrast 130 social influencers en 20 redacties van tijdschriften die zich focussen op gezondheid en bewegen. Dit varieert van gezonde voeding tot yoga en van fitness tot afvallen. De Fitbox laten wij op het huisadres bezorgen. Zo weten wij zeker dat alle boxen persoonlijk bij de voordeur worden aangenomen.

Gezonde en fitte producten promoot je via de Fitbox  

 

Kroon op het Werk garandeert participerende bedrijven dat ze hun investering in de Fitbox op zijn minst terugverdienen door de hieruit voortvloeiende media waarde. Daarnaast ontvangen alle deelnemers na drie maanden een rapportage waarin staat vermeld wat er met het product is gebeurd: hoeveel postings en artikelen zijn eruit gerold, hoeveel mediawaarde is er gegenereerd en hoeveel mensen zijn er bereikt? Kroon op het Werk gebruikt hiervoor mediamonitoring. Ten slotte ontvangen de deelnemers een themavideo voor eigen gebruik en kunnen ze alle postings en redactionele artikelen zelf toepassen in de communicatie naar retail en op sociale media. Je krijgt dus content voor je eigen product.

 

Er zijn voorbeelden te over die aantonen dat de Fitbox werkt. Nieuwsgierig? Vraag een business case aan of de Fitbox-mediakit via: robert@dekroonophetwerk.nl

Fitbox