24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Eekhoorns kijken met gulzige blikken naar deze nieuwe hazelnootpasta

Eekhoorns kijken met gulzige blikken naar deze nieuwe hazelnootpasta

Je hebt hazelnootpasta, en je hebt hazelnootpasta van de bovenste plank. Bonne Maman brengt deze verfijnde hazelnootpasta op de markt. Het merk dat bekend is van de kwaliteitsjam uit Frankrijk, met de rood-wit geruite deksels. De nieuwe hazelnootverwennerij heeft dezelfde kernwaarden als de confituren: een product van hoge kwaliteit in een traditionele glazen pot met een wit handgeschreven etiket en de iconische deksel

Wat maakt deze hazelnootpasta bijzonder?

De hazelnootpasta van Bonne Maman bevat meer hazelnoten dan menig andere pasta. Er zit maar liefst 20% hazelnoten in een pot. Vergelijk dat eens met een ander merk. Nog een groot voordeel is dat het product géén palmolie bevat. Goed voor het milieu dus.
Bonne Maman roostert de hazelnoten licht. Zo blijft de smaak van de hazelnoot optimaal. Deze hazelnootlekkernij is gemaakt naar grootmoeders recept met puur natuurlijke producten en véél liefde. Hazelnootpasta is een populair broodbeleg. Ondanks het ruime keuzeaanbod zal deze pasta de markt veroveren. De romige smaak en fluweelzachte textuur van de pasta zijn de grote troeven van Bonne Maman. Dat moet je zelf ervaren.

Over Bonne Maman

Bonne Maman kwam tot leven in 1971 in Biars-sur-Cère, een klein dorpje in het hart van de Lot, in een prachtig fruitgebied, aan de samenvloeiing van de rivieren Cère en Dordogne.
Jean Gervoson, de oprichter, bedenkt de naam Bonne Maman. De liefdevolle naam voor grootmoeders van de familie, perfect passend bij het idee van de jam en natuurlijk ook bij de hazelnootpasta. Met liefde thuis gemaakt, zoals moeder dat doet voor haar kinderen.

Wil je deze heerlijke pasta zelf proeven?

Proeven is geloven dus nodigen wij je uit om een proefexemplaar bij ons aan te vragen via: office@dekroonophetwerk.nl. Vermeld duidelijk de naam van jouw blog/medium, adresgegevens en telefoonnummer. Aanmelden kan tot en met zondag 10 oktober.
Meer info: