24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Douze points voor Barefoot wijn!

Douze points voor Barefoot wijn!

Whoohoo!! Wij tellen af… De finale van het Eurovisie Songfestival is in aantocht en dat kan maar één ding betekenen… Feest! En wat mag er dan niet ontbreken? Juist, wijn! 

Dít is de grote favoriet tijdens het Eurovisie Songfestival

Men neme… een glas, een tintelfrisse Barefoot sauvignon blanc of een blozende pinot grigio (het toppunt van zomer) én een kurkentrekker – die fles moet natuurlijk wel open. Ga er even goed voor zitten en nodig (digitaal) wat vrienden uit. Want het Californische Barefoot is ervan overtuigd dat het leven leuker is als we samen zijn. Jong, oud, alle kleuren, alle talen – net als het iconische Songfestival. Muziek verbindt!
Hou deze week vooral de socials goed in de gaten; overal in het land zitten Barefootfans klaar om de score en alle ontwikkelingen in de Ahoy bij te houden, uiteraard met een glas wijn binnen handbereik.

Lekker chill!

Je voelt, hoort en ziet het overal om je heen. Met het Songfestival luiden we met muziek en samenzijn de zomer in! Barefoot is bij uitstek geschikt voor een middagje relaxen in de zon. Het woord marinating (betekent chillen) komt niet voor niets uit Californië. Een paar vrienden over de vloer? Picknickplannen? Barefoot stop je in je mand! Uitstekend tijdens een warme zomeravond aan zee met een ondergaande zon en barefoot, met blote voeten, in het zand. Het summum van vrijheid!

Barefoot, the wild one

Voor wijnliefhebbers heeft deze wijn nauwelijks introductie nodig. Barefoot is een eigenzinnige wijnmaker uit Californië die fantastische wijnen maakt zónder snob appeal. De vrije hippiegeest vind je terug in alles wat ze doen en proef je in de wijnen, die inmiddels vele medailles op zak hebben.
Proef en er gaat een wijnwereld voor je open! Relaxed, ongedwongen en informeel. Zo, nu heb je het credo van Barefoot te pakken. Geniet van het buiten zijn en plop die kurk! De wijnen van Barefoot zijn o.a. te koop bij PLUS, COOP, SPAR, Hoogvliet, Vomar en online via perfectewijn.nl.