24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

Are you nuts?

Are you nuts?

Beleaf is net zo romig als yoghurt – gemaakt van amandelen

Geloof je ons als we zeggen dat we de allerlekkerste zuivelvervanger voor je hebben? Maar dan ook echt de állerlekkerste. Eentje die net zo romig is als een volle zuivelyoghurt. Proef maar!

 

Je kunt nu twee dingen doen: ren naar de winkel en koop een product van Beleaf – wij betalen het aankoopbedrag terug. Of: lees eerst verder en ren dan naar de winkel. Want Beleaf is zo lekker, zo romig én zo vol smaak – één hap en je bent verkocht. En dat zonder zuivel! Beleaf wordt namelijk gemaakt van amandelen en, jawel… vers fruit! Zoals bosvruchten, mango’s en/of passievruchten die geplukt worden als het fruit in topconditie is. Want als het lang heeft kunnen rijpen is het van nature lekker zoet – daar hoeven wij nauwelijks iets aan toe te voegen.

Proeven is geloven!

Kom maar op met die ochtend! Snak je naar een energie-ontbijtje? Iets lekkers vóór of ná het sporten. Een tussendoortje om af te rekenen met die afternoon-dip? Beleaf is zo lekker, je hebt alleen nog een lepel nodig. Of voeg ontbijtgranen en fruit toe, dat kan natuurlijk ook. En wist je dat je naast de onweerstaanbaar lekkere plantaardige variatie op yoghurt vanaf nu óók onze amandel- en baristadrink in het koelschap vindt? Om zo te drinken, ontzettend lekker in een smoothie óf om mee te koken en te bakken.

Ideaal als je eens iets anders wil dan zuivel of helemaal wil overstappen naar een plantaardige lifestyle. Want Beleaf smaakt goed en doet goed. We plukken de vruchten én noten letterlijk dichtbij huis. Daar komt geen extra water voor irrigatie aan te pas. Onze producten zijn bovendien vrij van lactose, gluten en soja. En ook fijn: de verpakking is voor 100% recyclebaar.

One taste is all it takes 

Dankzij de jarenlange ervaring met het maken van de lekkerste zuivelproducten weten we bij Emmi als geen ander hoe je de allerlekkerste smaak en textuur krijgt. Deze jarenlange kennis van het zuivelambacht zetten we nu ook in voor het ontwikkelen van de lekkerste vegan producten.

Proeven is geloven

Do you Beleaf in de lekkerste vegan yoghurt? Ga nu naar de Albert Heijn. Koop een Beleaf product naar keuze. Mail de bon naar stephanie.herpers@emmi.com en wij storten het aankoopbedrag aan het einde van de maand terug. Want we kunnen je nog veel meer vertellen, je moet het toch echt zelf proeven. Let op dit aanbod is geldig tot 31 maart 2021. 
Meer informatie?
Mocht je meer willen weten over de producten van Beleaf. Neem dan contact op met Stephanie Herpers door te mailen naar stephanie.herpers@emmi.com.