24/7 Crisiscommunicatie: 06 – 24 61 09 67 (Robert Kroon)
T 020-482 08 24

All you need is Food

Wat een paar jaar geleden begon als een mini-foodmarket met partytenten in de achtertuin is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement waar food- en mediaprofessionals elkaar ontmoeten: category managers, zelfstandige supermarktondernemers en inkopers. Maar vooral ook: journalisten van landelijke dagbladen, redacteuren, bloggers en vloggers van culinaire en lifestyle-media.

All You Need Is Food 2018: dé food & drinks vakbeurs
1 november 2018 – Zaandam

All you need is Food is één groot feest van culinaire workshops, proeverijen en heel veel food & drinks! Met bijzondere primeurs, lezingen, presentaties, workshops, inspirerende demonstraties en een uitgebreide foodmarket waar enthousiaste fabrikanten zelf hun (nieuwe) producten presenteren.

All you need is Food vindt ieder jaar plaats op een bijzondere locatie: het industriële pand van de oude chocoladefabriek van Verkade aan de Zaan, middenin het hart van de Nederlandse levensmiddelenindustrie.

Zet jouw merk in de spotlights tijdens All you need is Food

 

Op één dag je product presenteren aan category managers, zelfstandige supermarktondernemers en inkopers van groothandels. Persoonlijk contact leggen met journalisten, redacteuren, bloggers en vloggers uit de culinaire en lifestyle-wereld. Profileren in Levensmiddelenkrant en positioneren als vooruitstrevende producent/merk.

 

Een workshop of demonstratie geven om je product te laten proeven, toe te lichten en de beleving van het product en/of merk tot z’n recht laten komen? Free publicity scoren? All you need is Food 2018 wordt op donderdag 1 november 2018 voor de vijfde keer georganiseerd. Het thema is dit keer: ‘Tomorrow’s Food’.

Download nu de digitale brochure en je weet zoveel meer over
All you need is Food 2018.

 

Op 1 november 2018 is het zover, dan vindt de vijfde editie plaats van All you need is Food. Voor bedrijven en deelnemers hebben wij een overzichtelijke brochure samengesteld. Download nu deze brochure. Hierin vind je alles over prijzen, het programma en andere wetenswaardigheden van het evenement.

DOWNLOAD BROCHURE